На 14 години тя е била изнасилена, а след това тормозена многократно

Актрисата и модел Дейзи Коулман се самоуби на 23-годишна възраст. Момичето е преживявало изнасилване на 14-годишна възраст, съобщава БГНЕС. Майката на Коулман съобщи във Facebook за трагедията. Според нея дъщеря й така и не успяла да се справи с последствията от ужасната психологическа травма, която получила като тийнейджър. Тя каза, че дъщеря й е спряла да общува с всички.

"Дейзи така и не успя да се възстанови от травмата, която преживя на 14-годишна възраст. Тя беше моята най-добра приятелка и прекрасна дъщеря. Мисля, че искаше да ми докаже, че мога да живея без нея. Но не мога. Бих искала да поема цялата й болка", се казва в публикацията.

Когато били ученички, Коулман и нейна приятелка били изнасилени, докато били на гости у приятели. Изнасилвачът е внук на бившия американски сенатор Матю Барнет и всичко, което се случило, било заснето. След това Барнет откарал Коулман до дома й и я оставил на верандата. Според майката на Дейзи температурата е била почти нулева през нощта, а до сутринта, когато намерила дъщеря си на верандата, косата на момичето била мокра и замръзнала. Впоследствие започнал тормоз за момичето в социалните мрежи и анонимни заплахи към семейството й. Майката на Дейзи била уволнена от работа, а къщата им изгоряла при странни обстоятелства. В същото време тийнейджърите, които ги малтретирали, избегнали наказание и обвиненията срещу тях били свалени.

Починалата Дейзи Коулман приписва всичко това на намесата на бащата на изнасилвача. През 2016 г. документалният филм за инцидента “Одри и Дейзи”(Audrie & Daisy) бе пуснат в Netflix. След това Коулман игра себе си в телевизионния сериал „Демокрация сега!" и в "Texas Death Trippin Ax-Tended Cut".

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.