Това сочи допитване сред почитателите на поредицата

Феновете на поредицата за приключенията на прочутия агент 007 казаха своята „тежка” дума. Според тях най-добрият Джеймс Бонд е Шон Конъри, пише в. „Мирър”, цитиран от БТА. Над 14 000 почитатели са дали своя вот в допитване, направено от „Рейдио таймс”. Гласуването е протекло в три кръга. 

Шон Конъри като Джеймс Бонд (СНИМКИ)

В първия - шотландският актьор Шон Конъри успява да надделее над настоящия екранен Джеймс Бонд - Даниъл Крейг, с 56 % от гласовете срещу 43%. Във втория кръг Пиърс Броснан си осигурява първенството пред Джордж Лейзънби със 76% срещу 24%. Най-изненадващ се оказва резултатът в третия кръг, в който Роджър Мур губи срещу прекия си наследник в ролята на Бонд - Тимъти Далтън. Финалът изправя един срещу друг Конъри, Броснан и Далтън. Шотландският актьор печели с 44% от гласовете, следван от Тимъти Далтън с 32% и Пиърс Броснан с 23%.

Шон Конъри играе Джеймс Бонд в шест филма от поредицата, припомня изданието.

НЕОБИЧАЙНО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО: Фирма дава над 600 долара, ако изгледате всички филми за Джеймс Бонд

Феновете са гласували и за предпочитан наследник на Даниъл Крейг в образа на агент 007. Най-много гласове - близо 30%, е получил Сам Хюън („Друговремец”), следван от Том Харди, Хенри Кавил, Идрис Елба и Том Хидълстън.

ЗАРАДИ КОРОНАВИРУСА: Отлагат премиерата на новия филм за Джеймс Бонд

25-ият филм от поредицата – „Смъртта може да почака”, трябваше да тръгне по кината през април, но излизането му на екран беше отложено за 12 ноември тази година заради коронавируса.

Даниел Крейг - секси агентът 007 на 52 (ГАЛЕРИЯ)

Излезе официалният трейлър на най-новия филм за Джеймс Бонд "Смъртта може да почака"

Новият филм за Джеймс Бонд с три различни финала

Даниъл Крейг може да заснеме следващия филм за Джеймс Бонд

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.