Бившите съпрузи пак предизвикаха любопитството на феновете си

Дженифър Анистън и Брад Пит ще работят заедно за първи път от 19 години насам. Двамата ще участват в четенето на „Щури времена в Риджмънт Хай”, пише списание „Harper's Bazaar”.

Какво се случва между Дженифър Анистън и Брад Пит? (ВИДЕО+СНИМКИ)

Бившите съпрузи за последно работиха заедно през 2001 г.. Тогава Брад Пит се появи като гост-звезда в сериала „Приятели”. По това време двамата бяха женени от 1 година. Четири години по-късно, през 2005-та, двамата се разведоха, след като Брад Пит срещна Анджелина Джоли на снимачната площадка на „Мистър и мисис Смит”.

Снимка: Getty Images, архив

Приятелство след любовта: Дженифър Анистън и Брад Пит

Още с началото на тази година обаче бившите съпрузи предизвикаха сериозно любопитството на феновете си. Догадките около бившата двойка се появиха по време на раздаването на наградите на  американската Гилдия на филмовите актьори. Докато Дженифър Анистън получаваше своя приз, камерите уловиха Брад Пит, който не можеше да откъсне поглед от нея на един от мониторите зад кулисите. По-късно двамата се срещнаха и размениха набързо поздрави, прегръдка, щастливи усмивки и няколко погледа.

Дженифър Анистън на 51 г.

А сега бившата двойка ще участва в „Щури времена в Риджмънт Хай”. Сред другите известни актьори, които ще се включат са Джулия Робъртс, Матю Макконъхи, Морган Фрийман и Шон Пен. Целта е благотворителна – събиране на средства за фондацията на Шон Пен, с които ще бъдат подпомогнати засегнати от кризата с коронавируса.

Снимка: Getty Images, архив

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.