Брад и Никол се запознали в ресторанта на съпруга й

Секссимволът на Холивуд - Брад Пит, призна, че е срещнал новата си любов - 27-годишната Никол Потуралски, в ресторанта на собствения й съпруг, предаде БГНЕС. Брад и Никол се запознали в скъпарския ресторант на съпруга на Потуралски в Берлин през август 2019 г. 

Новата приятелка на Брад Пит - двойничка на Анджелина (СНИМКИ)

Пит се запознал с приятеля си Роланд Мери, който е и собственик на пищния ресторант Борхард, през 2009 г., когато снима в Германия филм на Куентин Тарантино "Гадни копилета". Миналата година обаче той се срещнал с 27-годишната му съпруга Никол и според близки на актьора той мигновено бил запленен от красотата й.

Брад Пит разпространи интимни снимки на Анджелина (ГАЛЕРИЯ)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Traveling i missed you ✈️

A post shared by Nico (@nico.potur) on

В момента Брад Пит и Никол Потуралски са влюбени до уши и са на почивка в луксозната му вила "Шато Миравал" на стойност 57 милиона паунда, разположена в южната част на Франция. За първи път двойката е снимана заедно на концерта на Кание Уест през ноември миналата година.

Марион Котийяр разказа за екранния секс с Брад Пит (ВИДЕО+ГАЛЕРИЯ)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What a beautiful day it was. 🤍💜

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Потуралски не е подавала документи за развод, все още е омъжена и има 7-годишен син Емил Роланд. Момчето наскоро започна училище в Берлин, но му се наложи да се премести с известната си майка в Бевърли Хилс.

ПРИЯТЕЛСТВО СЛЕД ЛЮБОВТА: Брад Пит и Дженифър Анистън доказаха, че е възможно (ГАЛЕРИЯ)

68-годишният Роланд Мери отказа да коментира любовната връзка на съпругата си с Брад Пит. Въпреки това приближени до собственика на ресторанта смятат, че той е "философски" настроен относно "близкото приятелство" на жена си с холивудския секссимвол Пит. Самият Роланд е бил женен няколко пъти и има общо пет деца, гледа положително на живота, не ревнува и не се влияе от негативни коментари.

Брад Пит е срамежлив (ВИДЕО+СНИМКИ)

Из семейните албуми на най-големите звезди в света (ГАЛЕРИЯ)

12 филмови двойки, които не могат да се понасят в истинския живот

Холивудските знаменитости, които осиновиха деца (ГАЛЕРИЯ)

Холивудските звезди, които са лежали в затвора (ГАЛЕРИЯ)

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.