Българката се класира за 1/4-финалите на US Open

Цветана Пиронкова продължава да изумява световната тенис общественост с представянето си US Open. Българката победи французойката Ализе Корне с 6:4, 6:7 (5), 6:3 след гладиаторска битка на 1/8-финалите и в следващата фаза, до която достига за първи път, ще се изправи срещу Серина Уилямс.

ПРИКАЗКАТА ПРОДЪЛЖАВА: Пиронкова се класира на 1/4 финал на US Open (ВИДЕО+СНИМКИ)

По време на интервюто на корта непосредствено след победата Цвети едва сдържаше обзелите я емоции и в края, когато стана дума за двегодишния й син Александър, тенисистката вече не можеше да спре напиращите сълзи на радост. 

Изненада ли е безапелационният успех на Пиронкова на US Open? (ВИДЕО)

 

 

Феноменалната Пиронкова: Чувствам се невероятно!

„Не съм го виждала от две седмици. Много е трудно, става все по-трудно с всеки изминал ден. Знам, че ме гледа сега и че е горд с мен – заслужава си. Очевидно ставаш различен човек, когато ти се роди дете. Не се фокусираш толкова върху себе си, колкото върху него. Сега съм далеч по-организирана и притежавам по-голяма психическа устойчивост. Физически познавам тялото си по-добре“, каза българката.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.