Те споделиха емоциите си минути след териториалната битка между Рибари, Ловци и Жътвари

След летящия старт на втория сезон „Игри на волята България” в ефира на NOVA в неделя, снощи жителите и гостите на Царево имаха изключителната възможност да споделят заедно емоцията от първата голяма битка за територии. 

Фенове на риалити формата от цялата страна изгледаха вълнуващия епизод, който определи как и къде ще живеят 24-мата смели млади участници, които се впуснаха в приключението на живота си.

Ловците грабнаха победата в първата териториална битка в „Игри на волята: България“

Морската община, на чиято територия са заснети битките във формата бе домакин и на специалната прожекция, в която десетки проследиха с вълнение решаващия сблъсък между Рибари, Ловци и Жътвари. Битка, която определи кое племе ще потъне в лукса на Резиденцията, кое ще се потруди за поминъка си в Стопанството и кое ще срещне суровите условия на Дивата река .

“Имах голямото удоволствие да изгледам на живо от Царево първия епизод, тъй като вчера гледах нулевия епизод на „Игри на волята” и бях напълно очарована.Участниците са страхотни, много силови играчи, с много положителен заряд”, разказва един от зрителите на лятната сцена в Царево – Магдалена.

„Игри на волята: България“: Новите капитани оглавиха племената

Други посочват, че още по време на пилотния епизод са набелязали своите фаворити. Силно впечатление са направили играчите още с първото състезание.

Кметът на Царево - Георги Лапчев също сподели своите впечатления от  характерите, които са събрани във втори сезон на „Игри на волята: България”. „Видях участниците.Те са невероятни момчета и момичета и показват наистина геройство.”

Продуцентите на мащабната продукция усетиха емоцията на публиката в Царево и споделиха с нея любопитни подробности. „За разлика от миналата година, когато номинациите се случваха веднага след играта още на плажа.Тази година има специален съвет край огъня, където хората от всяко племе имат възможност да си кажат болката, да разкажат какво се е случило. Ние като зрители да разберем техните взаимоотношения и накъде вървят нещата във всяко едно от племената”, повдигна завесата продуцентът Витомир Саръиванов.

В „Игри на волята: България“ всичко се решава на арената

Сред изненадите за зрителите на прожекцията беше специално послание от водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев.

Според майката Марияна Симеонова освен вълнуващ и екстремен, риалити формата  „Игри на волята” е и чудесен пример за подражание и изграждане на качества у най-младите зрители.