Някои от основните ѝ роли са в чужди продукции

Нейни снимки за един от най-известните световни брандове красят китайския Vogue. Звездата ѝ изгрява и в италианския мега хит „Гомор“, където си партнира с Александър Сано и Марко Даморе. Със звездата на сръбското кино Мики Манойович, известен от филма „Черна котка, бял котарак“, си партнира в немски филм, сниман в Баку.

„Намериха ме от един бранд, който се оказа, че е основан от три момичета - българки. И той е световно известен - за чанти и обувки. Носят го звезди като Бела Хадид, Бионсе, Мишел Обама. Те снимат своите неща във Vogue и ме повикаха тази година, за да представя техните продукти”, разказа Боряна Маноилова.

Едни от основните ѝ роли са в чужди продукции. Участва в италианския сериал „Гомора”, където си партнира с Марко Д' амор и Александър Сано. Там играе албанка, въпреки че никога не е учила албански и ѝ се налага да използва учител на терен, който да ѝ помага.

Веднага след този сериал, заминава за Баку, където снима немски пълнометражен филм, който се казва „Сутиенът”. В него си партнира с мегазездата на сръбското кино Мики Маонйлович, който е познат на хората от филма „Черна котка, бял котарак”.

Един от последните ѝ проекти е филм на Мариус Куркински.

Целия разговор гледайте във видеото. 

Репортер: Драгомир Танев

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.