Жената е с над 90% изгаряния

Мъж от врачанското село Три кладенци подпали жена си докато спи. Снощи малко след 21 часа съсед на семейството попаднал на зловеща гледка. Жената горяла в двора на семейната къща и се опитвала да се самозагаси.

Ученик подпали училището си, не му се ходело на занятия

Според източници на NOVA това не е първото посегателство на 52-годишния мъж срещу 45-годишната жена, с която живее на семейни начала. Преди време той остригал косата й и дори опитвал  да я удави в близкия язовир. Същата вечер мъжът гонил с коса сина си, за да го заколи. Това направил и с по-големия си син преди години и това го принудило да напусне дома на родителите си.

След огнената вендета над съпругата си мъжът продължил да размахва острието на косата и да заплашва, когото срещне. Успял да се укрие през нощта, но тази сутрин полицаите го намерили и го задържали.

Мъжът е криминално проявен и осъждан на лишаване от свобода. Жената е с над 90% изгаряния и е транспортирана в „Пирогов”.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.