Актьорът псува на екрана по-често от другите си колеги

Самюел Л. Джаксън публикува в Twitter видео, в което псува на 15 различни езика. Актьорът седи  на маса, показва плакати с текст и чете псувни на баски, виетнамски, украински, непалски, ямайски, креолски, исландски, хаитянски, чешки, каталунски, тайландски, бразилски португалски, суахили, маори, бемба и есперанто.

Самюел Джаксън си прави селфита в София (ВИДЕО+СНИМКИ)

 

 

По този начин той спази обещанието си към феновете по-рано тази седмица, че ще ги научи активно да изразяват недоволството си, ако дръзнат да гласуват на изборите в САЩ на 3 ноември. "Слушайте, ако 2 500 от вас направят това, аз ще ви науча да псувате на 15 различни езика", написа той тогава.

Известен факт е, че Джаксън псува на екрана по-често от другите холивудски актьори.  еотдавнашно проучване обаче установи, че той е направил това само 301 пъти през цялата си кариера и е на трето място в общата класация, водена от Джона Хил („Вълкът от Уолстрийт“) с 376 ругатни.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.