Двамата музиканти все още са в Бургас, където имат участия

Лятото за Тото и Лъчо от група „СкандаУ" все още не е свършило. Те все още са в Бургас, където са на участия. Най-новото им парче „Але, Але” явно се харесва на публиката, тъй като вече надхвърли милион и половина гледания. Видеото е заснето, докато двамата музиканти били на вила с приятели. Любопитен факт е, че операторът, заснел клипа, е свикнал да снима сватби. Този му опит всъщност е помогнал всичко да премине гладко и да се получи добре. 

10 години на върха – Тото и неговите превъплъщения

Това лято за Тото и Лъчо е било първото, в което наистина са си починали. Те са се отдали на нови хобита – Лъчо например започнал да снима с дрон красиви гледки от българското Черноморие. Музикантът сподели, че има предварителна номинация за режисьор на предстоящи музикални награди. По думите му обаче няма опасност новото му увлечение да попречи на музикалната му кариера. „Тото си ме взе запален фотограф. Щом още сме си заедно – ще продължим да бъдем”, заяви Лъчо.

Лъчо от "Скандау" показа наследничката си (СНИМКА)

През изминалата година и двамата музиканти станаха бащи. На въпроса как съчетават личните и професионалните ангажименти Лъчо и Тото бяха категорични, че са успели да намерят точния баланс. Лъчо сподели, че двамата имат прекрасни съпруги, които им „влизат в положение” и поемат грижите за децата, когато те са по участия.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.