Това е станало в провинция Съчуан

Учител по математика от китайската провинция Съчуан е пребил до смърт ученичка от начално училище заради два грешни отговора на въпросите му, пише Oriental Daily, позовавайки се на семейството на момичето.

4 години затвор за учител, блудствал с деца (ВИДЕО)

Съобщава се, че на този ден, 10 септември, в Китай празнували Деня на учителя, и десетгодишно момиче отишло в училище с цветя, за да поздрави своите учители, включително учителя по математика.

Около девет сутринта в часа при него тя не могла да отговори на два въпроса. Като наказание за неверни отговори учителят поставил момичето на колене и започна да дърпа ушите на ученичката и да я бие по главата. Според сестра й близначка, която е в същия клас, ученичката не е могла да се изправи по време на наказанието. Ученичката успяла да се върне на мястото си само с помощта на съученици.

Пистолет изпадна от джоба на учител по време на час

Почти три часа по-късно учителят се обадила на бабата на момичето и поискала да я вземе от училище заради нездравия й външен вид. Пристигайки в училище, възрастната жена видяла, че внучка й не може да говори и отвори очи. Тя е откарана в болницата, но помощта е била неуспешна - момичето е починало.

Според баба й момичето много се страхувало да посещава часовете на този учител, тъй като той често прибягвал до телесно наказание.

Опасните предизвикателства в интернет: Как да опазим децата си?

Инцидент при спор между учител и ученици в село Яна

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.