Ще чуете потресаващи разкрития от първо лице, до които никой от следователите до момента не се е добрал

Новият сезон на „Ничия земя” започва с разказ за пещерния сериен убиец Михаил Лещарски. Даниела Тренчева ни среща с него. Следват потресаващи разкрития от първо лице, до които никой от следователите до момента не се е добрал.

„Ничия земя“ – Неразказаното за едно убийство

Ще чуете самопризнания за зловещи убийства, за които до момента никой не е и подозирал, че са извършени от мъжа, който... е изнасилил дори собствената си майка.

Лещарски е осъден на доживотен затвор за едно убийството, но със сигурност на съвестта му тежат още много, десетки... Или щяха да тежат, ако имаше съвест. За част от тях ще си признае - пред камерата на NOVA и пред психолога - Тодор Тодоров, който ще помага да разкрием неразкритото.

"Ничия земя": Живот между съдилища и гробища

Познато ли ви е чувството, изникнало когато телефонът на възрастните ви родители дава свободно, но никой не отговаря? Познат ли ви е страхът при всеки необичаен шум нощем? Познато ли ви е чувството на безсилие след всичко това? Познато ли ви е отчаянието? Отчаянието, че нищо не можете да направите, че никой няма да направи, че пак ще имаме неизвестен извършител? И ако се питате защо ви разказваме тази ужасяваща история, с такива ужасяващи подробности - разказваме я заради тях - всички, на които тези чувства са болезнено познати. За да няма неизвестен извършител...

Цялото предаване гледайте във видеото.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.