Детето може да бъде оперирано спешно в клиника в Израел

4-годишно дете има нужда от помощ. Сияна има тумор на бъбрека с разсейки в тялото. Родителите ѝ са намерили клиника в Израел, където може да бъде оперирана спешно. За да замине обаче, семейството трябва да събере бързо 300 000 евро.

ЗОВ ЗА ПОМОЩ: 4-годишната Сияна се нуждае от спешно лечение в Израел

Oще преди да осъзнава какво е да си борбен, съдбата изправя Сияна пред битка за живот.

„В края на януари откриха на детето ми тумор на бъбрека с разсейки в тялото. За нас животът стана много труден, защото минахме през отричането, не вярвахме, че това може да се случва на нас, на нашето дете, как е възможно”, казва Милена Луканова.

Сияна преминава през различни видове лечение. Всичко води до намаляване на размерите на тумора, но за кратко. Така лекарите отстраняват тумора, но заедно с целия ляв бъбрек.

„Не мина и месец и се оказа, че има нов тумор, близо до стария”, обясни майката.

Сега родителите са намерили нов път към лечението на детето си – далечен и скъп.

„В Израел за безумната сума от 300 000 евро... Ние няма как да ги съберем сами и затова организираме дарителска кампания. Трябва да се случи до края на този месец, за да може следващата химиотерапия да продължи там”, каза още Луканова.

В неделя Сияна ще празнува 5-ия си рожден ден и за него родителите й искат да ѝ подарят надежда.

Милена благодари безкрайно на всички, които досега са дарявали, както и на лекарите в България.

„Добрите хора са навсякъде. Всеки е добър вътре в сърцето си. В момента за нас душите са си отворили всички хора, за което сме им безкрайно благодарни”, споделя майката на Сияна.  

Ако искате да помогнете, може да го направите ТУК

Може да помогнете и по банков път: 

BG34UNCR70001524130582

BIC (SWIFT) UNCRBGSF;

ТИТУЛЯР НА СМЕТКАТА: Сияна Любомирова Емилова

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.