Херцозите на Съсекс участваха в социален проект

Меган Маркъл и принц Хари се появиха за първи път по телевизията , след като се отказаха от привилегиите си като старши членове на британското кралско семейство, съобщава БГНЕС.

Принц Чарлз "спря кранчето" на Хари и Меган

Херцозите на Съсекс взеха участие в социален проект на американския канал ABC. Видеото Меган и Хари са решили да заснемат в задния двор на новия си дом, където преди това актрисата даде интервю за Глория Стайнъм.

 

В своето обръщение Маркъл призова всички американци да излязат да гласуват тази година. Тя отбеляза, че по този начин те могат да повлияят на своето бъдеще и бъдещето на цялата страна. Принц Хари пък засегна темата за информационната война в мрежата в съвременния свят.

Меган и Хари благодариха също на всички лекари и учени, които в момента безстрашно се борят с пандемията от COVID-19. Те изразиха и подкрепа към всички, които се противопоставят на всякакви прояви на неравенство и несправедливост.

COVID-19 "стопи" приходите на британското кралско семейство

 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.