Гледайте вълнуващия епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Двамата братя Борис и Драго се изправят един срещу друг в паметна среща – лице в лице. Борис все още е шокиран да види брат си жив, след толкова години на мъчителна скръб по него и търси отговори на безброй въпроси. Той не може да си обясни, как Драго е инсценирал смъртта си, защо не се е свързал със своето семейство, когато е избягал от затвора и каква е причината да се крие под фалшива самоличност. Дали Драго е готов да отговори или сам ще постави парещи въпроси по болезнени теми? Едно е сигурно – тази среща вдига залога неимоверно високо и никой не може да спре събитията, които ще последват.

Опит за отвличане в „Братя“

След разкрепостено ВИП-парти, организирано от Ива за специалните гости на Топал, една от хостесите, Росица, изчезва безследно. Лина споделя с Ива страха си, че може нещо лошо да се е случило с момичето, което е видяла да си тръгва в компанията на надрусан бизнесмен в нощта на събитието. Ива е паникьосана, че може да се разчуе и да се стигне до полицията, с което ще бъде разкрита и тя самата като организатор на тайните партита. Къде е Роси, какво се е случило с нея и кой може да помогне да я открият?

Ще арестува ли Борис Драго в „Братя“?

Със свито сърце, Велин отива да иска нова отсрочка за заемите си при лихварите. За огромна негова изненада, оттам получава информацията, че цялата му дължима сума е погасена предходния ден. Млад мъж, който се е представил, че идва от негово име, е изплатил всичките му дългове. Велин е в ступор и не може да си обясни какво става. Кой е неговият благодетел и какво ще поиска в замяна?

Мащабна спецакция срещу Денис Топал в „Братя“

Симо е много стреснат, когато вижда Боксьора да заплашва човек на улицата, набутвайки го в багажника на автомобила му. Той веднага предупреждава Вики, че се е забъркала с престъпник, от когото може да се очаква най-лошото. Влюбената тийнейджърка, обаче, е сигурна, че Симо просто ревнува и се опитва да попречи на връзката им с Боксьора. Пренебрегвайки изцяло предупреждението, тя с голямо вълнение отива на гости на своя любим, където я очаква изненада…

Как ще се развият събитията, гледайте в епизода на „Братя“ тази вечер, от 22.30 ч., по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY