Бъдещите родители съобщиха радостната вест във видео, качено в канала им в YouTube

Актьорът Франки Мюниц, прочул се с ролята на Малкълм в едноименния комедиен сериал, и съпругата му Пейдж Прайс очакват първото си дете, съобщават сп. "Пийпъл" и БТА.

Актьорът, изиграл Малкълм, се ожени (СНИМКИ)

Бъдещите родители са съобщили радостната вест във видео, качено в канала им в YouTube, в което 34-годишният Мюниц влиза в ролята на разказвач. Двойката е заснела клипчето по време на пътуване в Уайоминг.

„През последните четири години и половина Пейдж и аз преживяхме невероятни неща заедно. Пътувахме по света, наслаждавайки се на всички тези възможности, които се предоставят веднъж в живота. И макар все още да вярваме, че малките моменти ни правят най-щастливи, нищо не може да се сравни с това да чуеш как бие сърцето на твоето бебе", разказва Франки Мюниц.

„Сега обаче за първи път ни се случва истинско чудо. От мига, в който чух как бие сърчицето на нашето бебе, започнах да прехвърлям имена и бъдещи кариерни възможности", допълва актьорът.

Пейдж Прайс на свой ред говори за трудностите около забременяването си. "Когато разбрахме, че очакваме дете, и за двама ни беше трудно да повярваме. Дори бяхме шокирани. Знаехме, че искаме деца, но ни казваха, че шансовете ни не са големи. Всяка следваща среща с доктора ме караше да се чувствам по-малко жена”, казва тя.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ДВОЙКАТА

„Вълнувам се, че се преборихме и вече съм в 15-ата седмица. Продължаваме да броим", споделя съпругата на актьора.

„И двамата сме изключително развълнувани за бъдещето и с нетърпение очакваме да се запознаем с нашето бебче", казва в заключение Франки Мюниц.

Мюниц и избраницата му Пейдж Прайс се ожениха на 21 февруари тази година - точно четири години след първата им среща. След сватбата актьорът сподели, че всеки един момент от нея е бил „съвършен", припомня изданието.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.