Посегателство и задкулисни игри в „Св. Анастасия“ привличат вниманието на медиите

Опасно близки отношения, задкулисни игри и догадки ще завладеят лекарите в новите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“. Нора ще направи неочаквана крачка към Фотев, която ще изненада дори и самия бизнесмен. Действията ѝ ще предизвикат поредица от ситуации, които ще изострят отношенията. На доктор Тасев ще му се наложи да се изправи пред различни въпроси от страна на своите колеги, които ще поставят под съмнение бъдещето му като директор на болницата. Дали Борис ще бъде освободен или ще остане за дълго встрани от случаите на „Св. Анастасия“, зрителите ще разберат в предстоящите епизоди по NOVA.  

Извънредно положение в „Св. Анастасия“

Случаят с доктор Наков ще привлече вниманието на медиите, които ще дадат повод за обществена дискусия. Вратите на болницата ще бъдат прекрачени от журналист, който ще зададе неудобни въпроси и ще остави различни отговори и съмнения за извършеното посегателство над лекар и случая с директора на болницата.

Фотев отвръща на удара в предстоящия епизод на „Откраднат живот: Антитела“

Междувременно Кая ще научи неочаквани новини за Христо по време на гостуване на доктор Огнянова и доктор Ковачев. Разговорът с младото семейство ще ескалира, а в развръзката на вечерта ще се намеси Хаджихристев.

Любомира Башева и Васил Бинев: Целувка между нас ще има, и то без страх от COVID-19

Дали младият лекар ще намери път към сестра Райкова? Кои ще бъдат критичните теми в болницата? – зрителите ще научат в „Откраднат живот: Антитела“ тази седмица от вторник до четвъртък от 20:00 ч. по NOVA.  

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY