Актьорът разказа в „На кафе” за емоциите по време на снимките на криминалната драма

Зрителите на NOVA вече го познават като Денис Топал или Драгомир Донков от най-новия сериал „Братя”. В тази противоречива роля се превъплъщава Владимир Михайлов.

„За ролята на Драго се явих на кастинг. Мисля, че Ники Илиев се беше сетил за мен. Обадиха ми се и по материалите, които ми изпратиха за кастинга разбрах, че ме пробват за ролята на един от главните персонажи. Стана ми много интересно, а когато на кастинга видях режисьорката Боя Харизанова и продуцента Краси Ванков си казах, че изглежда нещата ми се получават. Дадоха ми някои насоки, което високо ценя, защото е хубаво да имаш обратна връзка за представянето си”, споделя актьорът.

Драго иска среща с баща си и Лора в „Братя“

След като е избран за ролята на Драгомир Донков, сред първите задачи, които сам си поставил е да разбере защо героят му е толкова лош, какво е преживял. „Харесах Драго от самото начало. Мисля, че го познавам доста добре, не само като начин на мислене. Всеки има тъмна страна, а аз съм наясно с моята – има ситуации, когато тя излиза на преден план, винаги първо опитвам с добро”, разказва екранният подземен бос.

Борис и Драго се изправят лице в лице тази вечер в „Братя“

„Гледам сериала по няколко причини – интересно ми е как излиза на екран, както и да проследя взаимоотношенията между всички герои. Също така исках да видя как изглежда моята част, защото не си вярвам дотолкова, че да смятам, че винаги всичко е супер. По този начин преценявам какво да променя. Истината е, че ми е интересно, а много се радвам, че и на хората им е интересно”, развълнувано казва Михайлов.  

Специално включване от снимачната площадка на „Братя”

„Искам да благодаря на целия екип – режисьори, сценаристи, продуценти и, разбира се, на моите колеги, с които сме постоянно заедно. Ние много се забавляваме, дори понякога ни е трудно да влезем отново в кожите на сериозните си герои за снимки. Всички сме прекрасни и много се смеем”, признава той.

Кога за първи път се е срещнал с Калин Врачански,  кога излиза новото му парче с група „Сленг”, в кои театрални постановки и мюзикъли можете да го видите и какви са отношенията му със Салма Хайек и Ейдриън Броуди – гледайте във видеото от „На кафе”.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY