Гледайте вълнуващия епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Борис все по-сериозно диша във врата на бизнесмена с фалшива самоличност – Денис Топал. Следователят вече е напълно обсебен от разследването срещу брат си, защото повече от всичко на света иска да го разобличи. В ГДБОП успяват да съберат нови опасни доказателства за мрежата, в която Денис заплита хора с власт и възможности – политици, бизнесмени и други едри риби. При тях постъпва жалба от влиятелен човек, който твърди, че някой го изнудва с цел да използва бизнеса му като прикритие за нелегална дейност. Мъжът носи със себе си видео компромат, който е получил като ултиматум. Заснели са го тайно в интимен контакт с красавица, която е срещнал на ВИП парти на Топал. Но кое е момичето от записа и как може да повлияе по нов начин върху цялото им разследване?

Драго иска среща с баща си и Лора в „Братя“

Борис започва да схваща логиката на схемата и е все по-близо до истината. Но с един скок Драго пак е пред него – той удря брат си в най-слабото място – чрез Лора. Драго прави изненадващ ход, опитвайки се да организира среща директно с жената, в която винаги е бил влюбен. Какво иска да ѝ каже, дали Лора ще попадне в капана му и как ще реагира на неговите домогвания?

Владимир Михайлов: Харесах веднага героя си в „Братя”

Лина организира парти в дома си, а Симо, Вики и нейната приятелка Нора са сред поканените. Както предполага Симо, на купона е дошъл и Боксьорът. Съученикът на Вики не се чувства особено комфортно на място, където има алкохол и наркотици. Подразнен, той се опитва да уговори Вики да си тръгват, но влюбената тийнейджърка не може да се откаже от още малко време с любимия си на партито. Симо не успява да изведе двете момичета от опасното място, а за капак получава и удар в лицето от Боксьора, защото се е осмелил да отправи саркастична забележка към него. Как ще реагира Вики на агресивното поведение на своя възлюбен и какви ще бъдат последствията за Симо?

Гледайте в следващия епизод на криминалната драма “Братя” – тази вечер, от 22.30 ч., по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY