Не пропускайте новия епизод на сериала този петък от 20:00 ч. по NOVA

Още комични ситуации очакват семействата в новия епизод на “All Inclusive” този петък от 20:00 ч. по NOVA. По време на забавната им ваканция изненадващо се появява мистериозен мъж, който показва неочакван интерес към Елена. В ролята на непознатия преследвач зрителите ще видят любимия актьор на няколко поколения българи – Антон Радичев. Той се завръща към телевизионната комедия с много любопитна роля, писана специално за него. Героят му започва да следи изкъсо всяка стъпка на бременната жена, но няма да остане незабелязан задълго. Каква е причината да преследва Елена и какво иска от нея?

Елена Атанасова и Петър Калчев – за обратите в „All Inclusive”

Щурата война между Хаджикосеви продължава с пълна сила, като този път залогът е изискано събитие, организирано в хотела – сляпа дегустация на специални вина от избата на комплекса. Парушев и Елица са поканили важен гост – популярния сомелиер Серж Иванов, когото трябва да впечатлят на всяка цена. Елена и Марияна са твърдо решени да помогнат за организацията на цялото начинание, солидарни с мъката на Елица. Но мъжкият лагер не спи – Христо, Пламен и Емил кроят пъклен план за противодействие с цел да осуетят дегустацията. Мъжете или жените ще имат повече успех в битката, ще стане ясно този петък.

Дълго пазена тайна и коварна мисия в „All Inclusive”

Зараждащите се приятелски отношения между Надя и рапъра Криско са застрашени, когато в публичното пространство излиза статия с твърдение, че младото момиче има връзка със звездата. Разкрит е и текстът на най-новата му песен, която той е споделил единствено с нея. Рапърът е много разочарован – не е очаквал такава постъпка точно от Надя. Но кой е отговорен за изтичането на информацията и ще приключи ли приятелството помежду им, още преди да е започнало?

Криско изгрява в ново амплоа в „All Inclusive”

Родителите на Сашко са много ядосани, когато разбират, че синът им е избягал тайно от Царево и е пътувал сам самичък от морето до Велинград. Елена и Пламен искат да дадат урок на детето си, за да му покажат, колко опасно нещо е извършил. Ще го накажат ли за безразсъдната постъпка, която изплаши всички или ще предприемат друг изненадващ ход?

Не пропускайте новите епизоди на “All Inclusive” – всеки петък, от 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и във Facebook страницата на сериала.