Гледайте вълнуващия епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Строителният инженер Велин най-накрая получава радостни новини. С него се свързва голяма украинска компания, която би искала да му възложи проект с обяснението, че имат препоръка за неговата качествена работа. С надеждата, че може би идва краят на черния период за бизнеса му, Велин отива, развълнуван, на срещата в офиса на компанията. Едва не припада, виждайки собствения си син Драго, когото от много години е мислел за мъртъв. Как ще реагира бащата, след като се съвземе от шока, каква е целта на Драго и защо търси таен подход поотделно към всеки от близките си?

Ники Илиев: В „Братя” не е сигурно кой е добрият и кой - лошият

Лично шефът на ГДБОП оказва съдействие на отдел “Наркотици”, за да помогне в тяхното сложно разследване. Гаврилов осигурява достъп до пресаташето на украинското посолство, при условие, че се спазят всички изисквания за разпит на висш чуждестранен дипломат. Радостта на следователите не трае дълго, защото се убеждават, че някой наистина покрива топлата връзка между посолството и разследвания бизнесмен Денис Топал. За огромно разочарование на Борис и Калин, Алексей Кретко се оказва отзован, а на разпита в ГДБОП се явява новото пресаташе Александър Савенко, който няма нищо общо с разследвания случай.

Болезнени признания и опит за шантаж в „Братя“

Нишката с Кретко сякаш прекъсва, но следователите тръгват по новооткритата прясна следа, свързана с Лина – красиво момиче, което пряко се включва в схемите на Топал за изнудване на влиятелни мъже със секс компромати. Борис и Калин са по стъпките на елитната красавица и я поставят под наблюдение, без да подозират, че тя всъщност е хостеса в ивент агенцията на техните съпруги. Кога ще научат истината?

Владимир Михайлов: Харесах веднага героя си в „Братя”

Лора е разклатена от срещата с Драго, с която той успя да я шокира. Тя е едновременно притеснена и уплашена, защото подозира, че завърналият се брат е намислил нещо много лошо. Готова е да каже на мъжа си, но неприятно стечение на обстоятелствата я блокира – Борис е разбрал, че сестра му Вики работи като хостеса в агенцията на Лора. Той я обвинява, че е ангажирала 16-годишното момиче, а това ще влоши резултатите ѝ в училище, независимо че работата ѝ е почасова. Борис е ядосан, защото жена му се е подвела по лъжата на малката, че родителите ѝ са съгласни тя да работи по промоции. Лора се чувства наранена от острите му упреци, че може би няма да стане добра майка. Дали все пак ще успее да каже на Борис за срещата с Драго или конфликтът им заради Вики ще охлади техните отношения?

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY