Гледайте криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Съвсем случайно Мая – втората съпруга на Велин, става свидетел на това как мъжа ѝ разговаря на улицата с Драго. Тя е в пълен шок, защото последното, което е очаквала, е да види сина на Велин жив толкова години след смъртта му в затвора. Смътните ѝ предчувствия, че нещо лошо се задава, които я притесняват от известно време, се реализират. Тя моли мъжът си да не започва бизнес с него. Ще се довери ли Велин на жена си?

Баща и син на съдбовна среща в „Братя“

В ГДБОП засичат гореща информация, че предстои нова доставка на амфетамини от Украйна с кораб през Варна. Борис и Калин отдавна подозират, че наркотикът е в прясната херинга, която се доставя в България. Без подкрепата на Гаврилов двамата предприемат тайна акция. Ще имат ли успех този път или ще претърпят грандиозен провал?

Ники Илиев: В „Братя” не е сигурно кой е добрият и кой - лошият

Лора получава пратка, в която има изненадващ подарък. Към анонимния дар има прикрепена многозначителна бележка. Тя има неприятно предчувствие и предпочита да забрави случката, когато разтърсващо събитие я провокира до краен предел. Какво може да я извади от равновесие и ще успее ли да реагира подобаващо?

Не пропускайте новия вълнуващ епизод на „Братя” – тази вечер от 22:30 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY