Доктор Хаджихристев попада под обстрел от женски коментари по време на рожден ден на Кая

Две поколения лекари ще се сблъскат в „Св. Анастасия“ в предстоящите епизоди на хитовия медицински сериал. Доктор Тасев ще се изправи срещу доцент Захариев и професор Цонев, търсейки обяснение за нашествието на медии на територията на болницата. Ситуацията няма да бъде решена еднозначно, а задкулисните игри ще продължат с нови ходове. Кои лекари ще останат от едната страна на невидимата линия на закон и морал в болницата, зрителите ще научат в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“. 

Миглена Стоева: Има причина за поведението на Куртева в „Откраднат живот: Антитела”

Неочаквана среща между професор Цонев и Фотев ще ги превърне в жертва и спасител на фона на критични обстоятелства. Двамата отново ще се озоват в спешното отделение, за да начертаят нови правила на играта. Случката няма да остане незабелязана от лекарския екип, който ще спекулира с различни версии.

Д-р Тасев под прицел от съмненията на колегите си

Рожден ден на сестра Райкова ще даде повод за усмивки и добро настроение на лекарите. Кая ще реши да покани и доктор Хаджихристев, който ще се превърне в забавна тема за женската част от екипа. Коментари на интимни подробности от личния му живот ще го извадят от зоната на комфорт и ще провокират съмнения относно лоялното поведение на сестра Райкова.

Христина Апостолова: Благодаря на хората, че обичат „Откраднат живот”

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY

Какво ще се случи с отношенията на сестра Райкова и доктор Хаджихристев? Кой ще се пребори за властта в „Св. Анастасия“? – зрителите ще научат в предстоящите епизоди от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY