Не пропускайте комедийния сериал този петък от 20:00 ч. по NOVA

Забавна борба за надмощие и нови изненади очакват зрителите в епизода на “All Inclusive” този петък от 20:00 ч. по NOVA. Парушев и Елица правят следващ опит да докажат своя перфекционизъм, посрещайки двама важни експерти в хотелиерството, от чиято оценка зависи бъдещето на комплекса. В ролите на специалистите зрителите ще видят любимите лица – актьорите Теодор Елмазов и Дидо Мачев. На война, като на война – мъжкият лагер е готов за противодействие с нов коварен план, който ще предизвика комичен хаос в хотела на Хаджикосеви. На какво са готови мъжете, за да саботират противниковия лагер и дали ще успее стратегията им?

Тайнствен шпионин и изискано събитие в „All Inclusive”

След голямата изненада, че тайнственият преследвач на Елена е баща ѝ – Леонид Кудрявцев, Пламен и Сашко разбират и причината за неговото отсъствие през всичките тези години. Притеснявайки се за крехкото състояние на жена си, Пламен иска да й поднесе шокиращата новина по най-деликатния начин, но ще успее ли? Сашко от своя страна не е сигурен, че новопоявилият се роднина има необходимия капацитет за истински дядо. Вики му помага да измислят забавен план, чрез който да тестват способностите му. Как ще се справи Леонид с изпита и ще спечели ли доверието на децата, ще стане ясно тази седмица.

Елена Атанасова и Петър Калчев – за обратите в „All Inclusive”

Годишнината от първата целувка с Мартин събужда у Надя болезнени спомени за красивата любов помежду им миналото лято. Въпреки всичко, момичето опитва да бъде реалист и да приеме най-накрая изчезването на любимия си като знак за край на връзката им. Междувременно, рапърът Криско решава да се извини на Надя за недоразумението с изтеклата информация в медиите. Той организира изненада в подкрепа на каузата ѝ с археологическите разкопки, след което я кани на специална вечеря. Това което Надя не подозира, обаче, е още по-голямата изненада от съдбата, която внезапно ще промени цялата ситуация.

Какво точно ще се случи, ще разберем в новия епизод на “All Inclusive” – този петък, от 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и във Facebook страницата на сериала.