„Обичам да се ровя в характерите на героите си”, казва още тя

Никол Кидман смята, че е „магия“, когато работиш с правилните хора на снимачната площадка. 53-годишната актриса е участвала в над 60 филма, но вярва, че ключът към създаването на страхотен филм е да се намерят перфектните членове на екипа, които да са в хармония с актьорите, пишат „Контактмюзик” и БГНЕС.

Никол Кидман - ПРЕДИ И СЕГА (ГАЛЕРИЯ)

Говорейки пред австралийското списание „Мари Клер” за това, което я вълнува най-много в работата, тя каза: „Винаги са хората, с които работя: писатели, режисьори, актьори, екип и процеса на работа. Просто трябва да го харесвам. Това е като магия - когато стъпиш на снимачната площадка и тя заработи. Никога не знаеш дали ще стане”.

„Обичам да се ровя в характерите на героите си, да се ровя в психиката им – все пак съм дъщеря на психолог. Виждайки живота от различни гледни точки и способна да изследвам хората - обичам това”, казва още Кидман.

Никол Кидман ни смая със снимки по бански (ГАЛЕРИЯ)

Запитана с какво са различни жените режисьори, тя отговаря: „Те носят същите неща, които носи всеки талантлив режисьор, но просто не са им дадени възможности. Така че е голяма привилегия да можеш да им се обадиш и да им кажеш: „Да, получавате работата!“

Гаф с роклята на Никол Кидман (СНИМКИ)

Обявиха Никол Кидман за икона на стила (ГАЛЕРИЯ)

ФЕСТИВАЛЪТ В КАН: Никол Кидман - бляскава и красива (СНИМКИ)

Никол Кидман на 50 (ГАЛЕРИЯ)

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.