Кели Престън трябваше да навърши 58 години днес

Джон Траволта и Кели Престън чуха какво ли не през почти 30-те години, в които бяха женени. Но нищо не успя да подкопае ни най-малко любовта им, завършила миналия юли по възможно най-трагичния начин - със смъртта на Престън на 57-годишна възраст. Тя стана жертва на рака на гърдата, пише „Венити Феър“.

СНИМКИ НА ТРАВОЛТА И ПРЕСТЪН ВИЖТЕ ТУК

Траволта не пожелал да прави специален коментар за смъртта на жена си. Чрез изявление, изпратено от техни представители, феновете им научиха за тъжната новина. „Сутринта в неделя, 12 юли 2020 г., Кели Престън, обожавана съпруга и майка, почина след двугодишна битка с рак на гърдата“, пишеше в съобщението.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Father’s Day to the best one I know, we love you 😘💕

A post shared by Kelly Preston (@therealkellypreston) on

Почина съпругата на Джон Траволта - актрисата Кели Престън

Но в деня, в който актрисата щеше да навърши 58 години, главният герой от „Брилянтин“ отдаде публична почит на любовта на живота си с емоционална снимка в Instagram, на която са двамата в деня, с който си казват „да“. Тя беше публикувана заедно със снимка от сватбата на родителите му, също покойници.

"Честит рожден ден, съкровище! Намерих тази сватбена снимка на майка и татко. Хубаво е да ни виждам до тях. С цялата ми любов, Джон“, написа актьорът в публикацията, която бързо се изпълни с послания на съчувствие към него и децата му.

Звездите от "Брилянтин" се събраха след 40 години (СНИМКИ)

Траволта се извини на последователите си заради отсъствието си от социалните мрежи. „Животът и любовта на Кели винаги ще живеят в нашите спомени. Ще отделя малко време, за да бъда до децата си, които загубиха своята майка, така че простете ми предварително, ако известно време не чувате нищо за мен”, каза актьорът.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.