Заплаха от ХИВ вирус внася паника и съмения в спешното отделение на болницата

Колко крехък е човешкият живот? Кой ще надделее в битката между емпатията и страха? Тези и други морални въпроси ще се превърнат в основна тема за лекарите в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“. Новината за ХИВ позитивен пациент ще се превърне в челен сбъсък с действителността за всички конактни с него лекари. Доктор Хаджихристев, сестра Райкова, дотор Романова, Пенев и Поли ще трябва да научат дали светът ще се промени завинаги или ще преминат през още едно предизвикателство на лекарската професия. Паниката ще залее доктор Петмезов, а в окото на бурята ще се озове дори и Лилия Куртева. Дали тестът на някои от тях ще бъде положителен и какви ще бъдат следващите стъпки в „Св. Анастасия“, зрителите ще научат в предстоящите епизоди тази седмица по NOVA.   

Призраци от миналото и тревоги за бъдещето в „Откраднат живот: Антитела“

Доктор Ковачев ще получи две неустоими предложения – едното, ще бъде свързано с ново стъпало в кариерата, а другото с нова страница в личния му живот. Дилемата ще даде възможност на Марио да подреди своите приоритети, но и да жертва нещо значимо. Междувременно доктор Чилингирова ще получи документи за апартамент от Фотев, а неочаквана среща ще я провпокира да преразгледа ситуацията.

Инцидент с Мирослава и необикновен медицински случай в „Св. Анастасия“

Съмненията за машинации в болницата няма да оставят професор Цонев, който ще продъложи да мисли за всичко това дори и в собствения си дом. Отношенията му с доктор Кръстева ще ескалират с обвинения и недоверие към нейната позиция. 

Ще намери ли спокойствие и изход от ситуацията професор Цонев? Ще попадне ли в клопка Нора и накъде ще продължи Марио? – феновете ще видят в новите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY