Певицата в откровено интервю пред Мариян Станков-Мон Дьо

"Загуба на време е да обещаваш лъжлива вярност". Това каза пред Мариян Станков-Мон Дьо певицата Мила Роберт.

„Едно лято се влюбих много глупаво. Беше лятна, кратка любов. Имах нужда да ми се случи нещо такова. С повечето ми мъже в живота съм в добри отношения. В момента има човек около мен, който ми е и много добър приятел", обясни Мила.

„ВСИЧКО Е ЛЮБОВ": Новите проекти на Мила Роберт

Певицата сподели още, че новият й албум ще излезе този ноември. „Знам, че винаги ще пиша и ще пея. Често се вдъхновявам от други хора. Опитвам е да не залитам по някакви трендове, защото тези неща се преходни. От дете стоя пред музикалните канали. Исках от нашите да ми дават касетки с различни стилове”, каза още тя. Според нея е станала популярна по-плавен начин и все още може да си позволи да отиде до магазина по пижама. 

Тя коментира и бъдещия си проект, който е свързан с поп-фолк. Междувременно сподели, че като дете е плакала на песни на Софи Маринова.

„В своето детство слушах чалга и не се срамувам. Тези парчета ме натъжаваха. Смятам, че плачът е полезен”, поясни певицата.

Целия разговор гледайте във видеото

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.