Не пропускайте криминалната драма всеки делничен ден от 22:30 ч. по NOVA

Пред тежки морални дилеми ще се изправят героите в следващите епизоди на “Братя” всеки делничен ден от 22.30 ч. в ефира на NOVA. Ще се наложи те да вземат съдбовни решения, които ще предопределят живота им от тук нататък.

Калин е в пълен шок от записите, които намира, хаквайки компютъра на Борис. Той вижда с очите си как неговият колега е интимничил с Лина, малко преди да бъде убита. Видяното съсипва цялото му останало доверие в Борис и той настоява за обяснение. Дали инспектор Донков ще намери сили да признае всичко пред най-добрия си приятел или ще продължи да крие в какви каши се е забъркал? И какво ще бъде решението на Калин?

Лина от „Братя“: Христина Джурова зад маската на лошото момиче

Осъзнавайки ползите, които има от Ива, Денис е готов да се извини за своето отношение към нея напоследък. Каква изненада ще измисли, за да опита отново да се сближи със следователската съпруга? И дали изумената Ива ще се поддаде на чара му, въпреки огромните подозрения, които изпитва към него?

Калин тръгва по следите на Борис в „Братя”

Симеон е силно притеснен за предстоящото пътуване на Вики с Боксьора. Влюбеният тийнейджър прави всичко възможно да я спре, защото вече е сигурен, че Димитър и цялата му компания в бара са забъркани в редица престъпни деяния. Ученикът се измъчва допълнително и от угризения на съвестта, че той самият е помогнал на Виктория да излъже родителите си, за да я пуснат сама на море. На какво е готов Симо, за да предотврати заминаването на своята приятелка, какъв ултиматум ще й постави и дали това ще спре дръзкото момиче?

Гледайте всяка делнична вечер, от 22.30 ч., в следващите епизоди на „Братя” по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY