Семейството може и да се завърне на Острова

Скоро ще стане година, откакто принц Хари и Меган Маркъл заминаха за САЩ, за да не се върнат повече. Те обявиха решението си на 18 януари, след като прекараха над месец в почивка в Лос Анджелис, където празнуваха Коледа с майката на Меган, вместо с кралското семейство, както повелява традицията, пише „Венити Феър“.

Меган Маркъл поиска отлагане на делото срещу британски вестник

Разбира се, преди официално да изоставят живота си като кралски особи, херцозите на Съсекс се завърнаха във Великобритания през март, за да се сбогуват и да финализират сделките за своята дългоочаквана свобода, която накрая бе предоставена от кралица Елизабет II през април. И оттогава те никога повече не са се виждали лично.

КРАЙ НА САГАТА: Хари и Меган се договориха с папараците, снимали Арчи

Ето защо всички британци се питат как ще протече следващата Коледа. Хари и Меган ще трябва да се върнат в Англия, защото на 11 януари в Лондон трябва да се проведе процесът, който херцозите водят срещу „Associated Newspaper“. Асоциацията притежава няколко таблоида, които херцозите обвиняват в публикуване на невярна информация за тях.

Меган Маркъл загуби още една съдебна битка

Правната битка, която изисква двойката да присъства в съдебната зала, ги принуждава да пътуват до Острова две седмици преди датата на процеса, за да спазят карантината, която британското правителство изисква от тези, които влизат в страната от САЩ.

Хари и Меган влизат в риалити шоу

Коледното завръщане обаче може и да не се осъществи, пише „Венити Феър“. Адвокатите на Хари и Меган са изпратили искане към съдията да забави тази среща в съда за няколко месеца. Херцозите искат юридическият им екип да се подготви, за да включи наскоро издадената биографията „Намиране на свобода“ като доказателство.

Още любопитни новини за Меган Маркъл и принц Хари:

COVID-19 "стопи" приходите на британското кралско семейство

Хари и Меган си купиха имение за 8 млн. паунда в Калифорния (СНИМКИ)

Меган Маркъл ще плати 67 000 паунда съдебни разноски, след загуба в съда от издателя на „MailOnline“

12 неща, които научаваме от новата книга за Меган и Хари

Хари и Меган най-накрая си намериха платена работа

Любопитни факти за кралица Елизабет Втора, които вероятно ще ви изненадат (ВИДЕО+СНИМКИ)

5 пъти, в които Меган и Хари нарушиха грубо кралския етикет (СНИМКИ)

Принц Хари и Меган Маркъл заведоха дело срещу папараци за снимки на сина им

Арчи вече говори, първите му думи сигурно ще ви изненадат (ВИДЕО+СНИМКИ)

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

Източник: БГНЕС