Тя вече обяви, че сезонът й е приключил след поражението на Откритото първенство на Франция

Световната номер 2 Симона Халеп е тествала положително за коронавирус и се възстановява добре от леките симптоми, които проявява, съобщава БГНЕС. „Здравейте на всички, исках да ви известя, че тествах положително за COVID-19. Самоизолирам се в дома си и се възстановявам добре от леките симптоми, които проявявам. Чувствам се добре, заедно ще преминем през това“, сподели 29-годишната румънка в Туитър.

Джокович: Синер има всички шансове да стане първа ракета в света

Бившата номер 1 при жените не пътува до Ню Йорк за тазгодишното издание на “Ю Ес Оупън” заради здравни опасения, свързани с пандемията. Халеп, която триумфира на “Ролан Гарос” през 2018 година и е действаща шампионка на „Уимбълдън”, пътува до Париж за турнира от Шлема на червени кортове, но отпадна от бъдещата шампионка Ига Швьонтек в осминафиналната фаза.

Женската тенис асоциация (WTA) има надпревара, насрочен за Австрия от 9 ноември, но Халеп вече обяви, че сезонът й е приключил след поражението на Откритото първенство на Франция.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

Източник: БГНЕС