Двамата са избрали името Тарзан за любимеца си

Популярните изпълнители на хита "Senorita" Камила Кабело и Шон Мендес са достигнали до нов етап във връзката си, осиновявайки първото си кученце заедно, съобщава сайтът на сп. „Билборд”.

22-годишният Мендес е публикувал в Instagram мини-галерия от снимки и клипчета на новия им питомец от породата голдън ретривър. Двамата с 23-годишната Кабело са избрали името Тарзан за новото си златисто другарче.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi Tarzan 🥺❤️

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

Сред известните последователи на двойката, коментирали възторжено „сладката” ѝ нова придобивка, е съпругата на певеца Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър.

По време на пандемията Шон Мендес и Камила Кабело се самоизолираха в дома на певицата в Маями, САЩ, припомня изданието. Мендес неотдавна сподели, че благодарение на съжителството със своята любима се е научил да не се страхува да изразява открито чувствата и емоциите си.

Освен първия си общ питомец - Тарзан, Камила Кабело и Шон Мендес имат още три кучета - нейните ши цу Лео и чихуахуа Юджин, и неговата немска овчарка Тъндър.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Източник: БТА