Сестрите са родили момиченца с разлика от 90 минути

Американски близначки от щата Тенеси родиха дъщери на собствения си рожден ден, съобщи Unilad. Това се случило на 29 октомври, дъщерите на Отъм Шоу и Амбър Трамонтана се появили на бял свят с разлика от 90 минути.

ЧУДО НА ПРИРОДАТА: Близнаци с различен цвят на кожата (ГАЛЕРИЯ)

Близначките споделили, че преди две години първите им деца се родили с разлика от 10 седмици, затова те планирали втората си бременност така, че отново да родят децата горе-долу по едно и също време. Но Шоу и Трамонтана не очаквали, че това ще се случи в един и същи ден, при това на рождения им ден. Лекарят Джордж Вик призна, че за 45 години медицинска практика не е виждал подобни съвпадения.

Жена роди близнаци с прекъсване от 10 години

Сага семействата ще празнуват 4 в 1 – четири рождени дни в един ден. Шоу и Трамонтана признаха, че се радват на съвпадението. Те мечтаят синовете и дъщерите им да общуват и да си помагат, когато това се налага.

СПАСЕНИ В УТРОБАТА: Близнаци се родиха след уникална манипулация в столична болница

Това не е първи подобен случай. Сестри близначки в САЩ, омъжили се за братя близнаци, са забременели едновременно. Двете семейства живеят в общ дом в щата Вирджиния. Генетично децата им ще бъдат едновременно и братя и сестри, и братовчеди или братовчедки. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Източник: БГНЕС