Вижте какъв е той

Британският актьор Рупърт Гринт, прочул се с ролята на Рон Уизли във филмовата поредица за Хари Потър, подобри световното постижение за най-бързо набиране на един милион последователи в Instagram. Предишния подобен рекорд принадлежеше на видния естествоизпитател Дейвид Атънбъро, съобщава  Книгата на рекордите на Гинес.

Принц Джордж се сдоби със зъб от праисторическа акула

От авторитетното издание отчитат, че след присъединяването си към социалната мрежа, Рупърт Гринт е набрал един милион последователи за четири часа и една минута, подобрявайки досегашния рекорд на Атънбъро. 94-годишният естествоизпитател, който се присъедини към Instagram през септември тази година, отбеляза същото постижение за четири часа и 44 минути.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rupert Grint (@rupertgrint)

Преди него рекордът за най-бързо набиране на един милион последователи в социалната мрежа - пет часа и 16 минути, се държеше от Дженифър Анистън. Звездата от хитовия сериал "Приятели" се присъедини към Instagram през октомври 2019 г.

Сред предишните рекордьори по този показател са Дейвид Бекъм, папа Франциск и принц Хари и съпругата му, както и херцогинята на Съсекс Меган Маркъл.

Актьор от филмите за Хари Потър показа малката си дъщеричка (СНИМКА)

32- годишният Гринт се присъедини към социланата мрежа преди седмица "с 10-годишно закъснение", както самият той се пошегува. В първата си публикация актьорът сподели своя снимка с малката си дъщеричка, която се появи на бял свят през май, разкривайки, че с приятелката му Джорджия Грум са избрали името Уензди (Сряда).

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.