Диего-младши научил, че е загубил баща си от журналист

Лошите новини в семейството на легендарния Диего Марадона нямат край. След кончината на великия футболист, стана ясно, че неговият син - Диего Марадона-младши, в момента е в реанимация с коронавирус, пише gong.bg

СНИМКИ НА ФУТБОЛНАТА ЛЕГЕНДА ВИЖТЕ ТУК

34-годишният мъж бе приет в болница в Неапол на 14 ноември, след като състоянието му се влошило, съобщават медиите.  Диего-младши се тествал в началото на месеца заради симптоми на COVID-19, включително висока температура и кашлица.

Почина футболната легенда Диего Марадона (ВИДЕО+СНИМКИ)

Изключително неприятната новина съобщи италианският журналист Танкреди Палмери, който добави следното: „Известен жълт телевизионен водещ го потърси по телефона, за да получи реакцията му. По този начин Диего-младши научил, че е загубил баща си“.

#AdiósAMaradona Diego Armando Maradona Junior, de 34 años, estaba en terapia intensiva por Covid cuando se enteró de la...

Публикувахте от El Comodorense portal de noticias в Сряда, 25 ноември 2020 г.

Светът на спорта скърби за великия дон Диего

Диего Армандо-младши е син на Дон Диего от извънбрачната му връзка с неаполитанката Кристина Синагра, с която се срещал, докато играел за "Наполи". Синът на аржентинеца тръгва по стъпките на баща си и е футболист до днес. Той е бивш юношески национал на Италия, а понастоящем носи екипа на „Скуадра адзура“ по плажен футбол.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.