Гледайте новия епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Стигнал и до Драго, резултатът от ДНК-експертизата преобръща и неговия свят. Той започва да си пренарежда пъзела от миналото, но истината все му се изплъзва. Подозирайки, че Снежа може би няма да е готова да разкрие всичко до край, той иска незабавно обяснение от Велин. Ще разбере ли, какви мрачни тайни крият неговите родители, кой е биологичният му баща и какво ще се случи със семейството от тук нататък?

Снежа с разтърсваща изповед в “Братя”

Усещайки, че войната между двамата братя влияе много негативно и върху нейното собствено семейство, Мая се опитва да мисли в перспектива. Тя е сигурна, че ще дойде време, в което Драго ще се опита да разори баща си, затова предлага на Велин, да прехвърлят собствеността върху семейния им апартамент на името на Вики. Каква ще е неговата реакция и споделя ли той същите опасения, или напротив?

„Братя“ по съдба или по ДНК?

За да се отърси поне частично от отмъстителните наказания на мъжа си вкъщи, Ива има намерение да се върне в агенцията. Двете с Лора преосмислят решението си да продадат бизнеса и Ива поема отговорността да възстанови дейността на фирмата. Това е лъч надежда за отчаяната жена и тя е готова да се хвърли в работния процес, за да забрави почти разбития си брак.

Виктория се жертва, за да помогне на Борис в „Братя“

Калин е пуснал за следене Денис Топал. Той установява, че бизнесменът ходи два пъти дневно в жилищна кооперация. Следователят споделя подозренията си с Борис и го съветва да провери на място. Какво ще открие Боби там и как ще му се отрази това?

Гледайте в следващия епизод на криминалната драма “Братя” – тази вечер, от 22:30 ч., по NOVA!

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на сериала.