Тя публикува снимка в Instagram

Най-голямата дъщеря на Диего Армандо Марадона - Далма, се сбогува с баща си със силно емоционално послание, публикувано в профила й в Instagram, пише Dariknews.

Десетки хиляди изпратиха Марадона в последния му път (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Винаги съм се страхувала много от смъртта, но вече не, защото знам, че това ще бъде моментът, в който ще те видя и ще те прегърна отново! Вече ми липсваш, татко! Ще трябва да живея без част от сърцето си, която ти отнесе със себе си! Винаги ще те обичам и защитавам. Разбита съм, но ще продължа напред! Чакай ме там горе. Обичам те, татко! И когато внучката ти поиска да ти се обади чрез видеовръзка, това ще ме  убива вътрешно, но знай, че ще й кажа точно кой си бил, кой си и кой ще бъдеш завинаги! И тя те обича! А за мен това не беше трудно. Събирам парчетата и не мога да си представя какъв ще бъде животът ми без теб. Но ето ме - имам до себе си най-добрия съпруг на света и дъщеря, които ще ме накарат да продължа напред! Животът е кратък, така че до скоро! Нося маргаритки за калците ти и моля: погледни ме отново с онази любов, която виждаш на снимката! Обичам те завинаги!", написа Далма в социалната мрежа.

Готвач направи пица с лика на Марадона (ВИДЕО)

Сблъсъци на поклонението на Марадона, стигна се до сълзотворен газ (ВИДЕО+СНИМКИ)

Революционно предложение в памет на Марадона

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.