Това твърди източник пред „Ню Йорс Пост“

Първата дама на САЩ, Мелания Тръмп обмисля да напише и публикува мемоари за времето си в Белия дом, съобщава развлекателното приложение на „Ню Йорс Пост“. Според негови източници Мелания Тръмп е провела редица срещи, на които е обсъждала тази възможност. С кого точно не е посочено.

Мелания Тръмп посрещна коледната елха на Белия дом (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Казаха ми, че съпругът й я приветства“, казва източникът. Според него, първата дама на САЩ „няма да си тръгне толкова тихо, колкото може да се мисли“. В статията се посочва, че съпругата на настоящия президент може да получи много пари за издаване на книга. Както отбеляза източникът, това е „възможност за нея да печели сама“.

Фризьорът на Мелания Тръмп: Тя обича прегръдките

Интернет порталът подчертава, че издаването на мемоарите на първата дама може да бъде от особен интерес, тъй като нейната бивша старша съветничка Стефани Уинстън-Уолкоф също публикува книга по-рано. В него се твърди по-специално, че първата дама на САЩ е използвала личните си имейл кутии и незабавни съобщения с възможност за криптиране на съобщения за официални цели. През октомври Министерството на правосъдието на САЩ обвини Уинстън-Уолкоф в нарушаване на споразумение за дискретност.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

Източник: БГНЕС