Гледайте криминалната драма всеки делничен ден от 22:30 ч. по NOVA

Все повече ужасяващи истини изплуват в живота на семейство Донкови и заплашват да сринат из основи техния свят във финалните епизоди на “Братя” тази седмица по NOVA. Направеното от Драго разкритие, че именно Велин навремето го е предал и изпратил в затвора, предизвиква ефект на падащо домино. Всяка една истина води до разбулването на следваща и никой вече няма да има контрол над случващото се.

Драго разкрива кой го е предал в „Братя“

Велин е силно уплашен, защото подозира, че коварната му постъпка няма да бъде простена и се чуди какво да предприеме, за да се защити. Истината за “предателя” сразява и Борис, който толкова време се е измъчвал, опитвайки да разбере кой всъщност е вкарал брат му в затвора. А Драго осъзнава, че дълги години е мразил грешния човек. Ще има ли доблестта да признае грешката си и да подаде ръка? И дали Борис би простил точно на този, който е унищожил семейството му?

След като помогна на брат си с необходимия материал за ДНК-анализа, Вики трябваше да се покрие за известно време на сигурно място. Тийнейджърката, обаче, вече трудно издържа да стои затворена у Симо и ще поиска да знае кога животът ѝ ще се върне към нормалното. Отчаяна, че детето й трябва да живее в страх от отмъщението на Драго, Мая е готова на смел ход, с който да помогне на дъщеря си. Какво е намислила отчаяната майка и дали ще има успех?

Кой е бащата на Драго в „Братя“?

Симо се чувства все по-тъжен вкъщи. Той усеща, че колкото и да го прикриват, бракът на родителите му е в голяма криза. Момчето не иска да се намесва в отношенията им, но страда от фалшивия театър, който разиграват пред него. Симо вече не се чувства добре дори и в компанията на Виктория, защото постепенно опознава истинската й същност. Разочарованието му от Вики расте, той вижда колко са различни двамата. Ще получи ли тя шанс да се реабилитира в очите му и да си върне неговите чувства или всичко между тях е обречено, още преди истински да е започнало?

Не пропускайте да видите развръзката във финала на криминалната драма „Братя“ този петък, 4 декември, от 22:30 ч. в ефира на NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на сериала.