Лечебното заведение отбелязва 129-ата си годишнина

ВМА отбелязва 129 години от създаването си. По този повод началникът й ген.-майор Венцислав Мутафчийски отправи трогателно послание към медиците на първа линия. 

"Като началник на ВМА съм изключително горд, че в тези времена на безпрецедентни изпитания, колеги, успяхме да останем единни и заедно, изпълнявайки отдадено нашия дълг и призвание спрямо нашите пациенти. Екипите във всички военни болници в страната затвърдиха високия си професионализъм и експертиза, като показаха, че не се свенят да влязат във всяка битка. Благодаря ви, че останахте твърдо зад каузата ВМА, благодаря ви, че поддържате жив духа на нашите предци и сте достойни наследници на основоположниците на тази кауза", написа във Facebook профила на болницата ген. Мутафчийски.

Медиците с пореден флашмоб, отново призоваха за спазване на мерките (СНИМКИ)

 

ВИНАГИ НА ПЪРВА ЛИНИЯ – ВМА ОТБЕЛЯЗВА 129 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО СИ! Военномедицинска академия (ВМА) е институция от...

Публикувахте от Военномедицинска академия - ВМА в Понеделник, 30 ноември 2020 г.

 

Дезинфектори от ВМА "пръскат" и добро настроение (СНИМКА)

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.