Инцидентът е станал на 21-ви километър в посока Пловдив

Тир се запали в движение на автомагистрала „Тракия”. Инцидентът е станал на 21-вия километър в посока Пловдив. Няма загинали и пострадали.

Тир се запали и блокира тунел "Витиня"

Шофьорът видял дим, който излизал от автомобила, и веднага отбил в аварийната лента. До пристигането на пожарната успял да извади двете газови бутилки, които превозвал. Камионът е бил натоварен със строителни материали.

 

 

„Камионът се е запалил в движение. Шофьорът е усетил е дим, след което е излязъл. Започнал е веднага да гаси, но просто пламъците са били силни. Всичко се е случило много бързо. Редовно се правят прегледи и всичко е заверено. Провеждат се и предпътни прегледи, а шофьорите са инструктирани”, обясни представителят на фирмата собственик Павел Хаджийски. 

Тир се запали на АМ „Тракия” (ВИДЕО+СНИМКИ)

Временно движението на автомобилите около мястото на инцидента се извършваше само в изпреварващото платно. Пътят вече е разчистен.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.