Това съобщи премиерът Бойко Борисов

Пускат движението по ремонтирания близо 2-километров участък на Софийския околовръстен път между "Младост" и "Горубляне". Това обяви премиерът Бойко Борисов в профила си във Facebook. Ще има временна организация, временна пътна маркировка и през следващата година работата на обекта ще продължи с полагане на последния износващ асфалтов пласт и изпълнението на всички довършителни работи.

 

За улеснение на трафика през зимата, утре пускаме движението по ремонтирания близо 2-километров участък на Софийския...

Публикувахте от Бойко Борисов в Събота, 5 декември 2020 г.

Пускат движението между кв. „Требич“ и Северната скоростна тангента

"Отсечката е част от реконструкцията на 6 км между ж. к. „Младост“ и АМ „Тракия“. Изгражда се 6-лентов път със средна разделителна ивица, разделителни ивици между локалите и директното трасе, 2 локални платна и тротоари. Преди един месец пуснахме още 2,5 км от Южната дъга от връзката с магистрала „Тракия“ до п.в. „Герман“. Ремонтът на Околовръстното е наш ангажимент към всички столичани и гости на София. Ние ще го изпълним, както изпълнихме общещанието да направим Южната дъга, Северната скоростна тангента, Западната дъга и метрото. Модерната пътна инфраструктура е не само удобство, но и допълнително спокойствие за всички участници в движението", заяви министър-председателят.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.