Братът на боксьора със специално интервю пред NOVA

„Кубрат мина през COVID-19. Това е факт, не е оправдание. Дойде в болницата, където съм доброволец, и си направи изследванията. Видя се, че има остатъци от COVID”. Това стана ясно от думите на брат му Тервел пред NOVA. . Преди това Кубрат не тренирал 2-3 седмици.

БИТКА В 9 РУНДА: Кубрат се би лъвски, но отстъпи пред Джошуа (ВИДЕО+СНИМКИ)

Тази нощ най-добрият български боксьор загуби от Антъни Джошуа при опита си да спечели световните титли в тежка категория. Кобрата беше нокаутиран в деветия рунд и така британецът запази шампионските си пояси.

За Пулев това е второ поражение в спор за трона в тежка категория след загубата от Владимир Кличко през 2014 година. Антъни Джошуа пък доказа, че заслужено е на върха и зарадва няколко хиляди свои фенове в „Уембл Арина“.

Кубрат Пулев благодари на всички свои почитатели за подкрепата преди срещата.

„Обичам предизвикателствата, колкото и да е трудно! Това съм аз! Огромни благодарности за подкрепата на всички, които искаха и вярваха в победата!”, написа Пулев във Facebook.

Обичам предизвикателствата, колкото и да е трудно! Това съм аз! Огромни благодарности за подкрепата на всички, които искаха и вярваха в победата! 👊🏻🙂👊🏻 Снимки: LAP.bg

Публикувахте от Kubrat Pulev в Събота, 12 декември 2020 г.

Неговият брат Тервел, който беше край ринга в Лондон, също отправи послание в социалните мрежи.

Не винаги нещата протичат, както ние очакваме или ни се иска. По-важното е как приемаме това, което ни се случва....

Публикувахте от Тервел Пулев / Tervel Pulev в Събота, 12 декември 2020 г.

Репортер: Тодор Христов

ВСИЧКО ЗА ТИТАНИЧНИЯ СБЛЪСЪК МЕЖДУ ПУЛЕВ И ДЖОШУА ЧЕТЕТЕ ТУК

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.