85% от нейните прогнози са изпълнени до този момент

Въпреки всички предизвикателства, които ни поднесе отиващата си 2020 г., намерихме сили да се усмихваме и време да обърнем внимание и на по-любопитните новини. Nova.bg припомня галериите, които бяха най-интересни за нашите читатели през изминалите месеци.

Баба Ванга предсказа поредица от събития, повечето от които вече се изпълнихa. Сред тях са разпадането на Съветския съюз, атентатите от 11 септември 2001 г., смъртта на принцеса Даяна и аварията в Чернобил. Това са само някои от събитията, които тя е видяла преди да се случат, пише Edna.bg

ПРЕДСКАЗАНИЯТА НА ПРОРОЧИЦАТА ЗА СЛЕДВАЩИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ ВИЖТЕ ТУК 

Изследователите на известната ясновидка твърдят, че 85% от нейните прогнози са изпълнени до този момент. С течение на времето Ванга предсказва важни събития чак до 5079 г. – годината, когато светът ще свърши според нейните твърдения.

Още любопитни новини:

Ванга - живот между дарбата и проклятието

Предсказанията на Ванга за 2020-а: Тайната на петте двойки

ВАНГА-ЧОВЕК И ФЕНОМЕН: Неизвестни предсказания на пророчицата в нов документален филм

Най-важните съвети, които Баба Ванга ни остави (ГАЛЕРИЯ)

ЗА ПРЕДСКАЗАНИЯТА НА ВАНГА: Говори жената, била до нея близо 20 години (ВИДЕО)

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.