Тя представлява артистична илюстрация

Въпреки че херцогът и херцогинята на Съсекс се оттеглиха от официалните си задължения като кралски особи, двамата спазиха една празнична традиция, като добавиха и собствен почерк.

Вижте коледната картичка на Уилям, Кейт и децата (СНИМКА)

Принц Хари и Меган Маркъл споделиха своя коледна картичка за 2020 г., свързана с добра кауза и споделена в социалните профили на благотворителната организация за грижа към животните Mayhew.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mayhew 🐶🐱 (@themayhew)

За разлика от традиционните снимки, които останалите членове на кралското семейство използват по този повод, картичката на Меган и Хари представлява артистична илюстрация.

„Оригиналната снимка на семейството е направена в дома им по-рано този месец от майката на херцогинята”, казва говорителят на двойката.

Как изглеждат коледните картички на британското кралско семейство (СНИМКИ)

На изображението Меган Маркъл и принц Хари са в компанията порасналия си 18-месечен син Арчи и техните кучета – бийгъла Гай и лабрадорът Пула, пред малка къщичка в двора им в Монтесито, пише edna.bg.

„Малкото коледно дърво, включително домашно направените орнаменти и останалата украса, бяха избрани от Арчи, а дървото ще бъде презасадено след празниците“, твърди още техният представител.

Уилям и Хари се сдобриха и размениха коледни подаръци

Херцогът и херцогинята на Съсекс отново използват поредния празничен повод в семейството, за да насочат общественото внимание към благотворителна дейност. Освен публикуваното изображение в социалните профили на Mayhew, в официалния сайт на организацията е публикувано и официално изявление от херцогинята. То гласи:

„Тази година ние, като семейство, направихме дарения за няколко благотворителни организации, имайки предвид и вас. От местна калифорнийска организация, която помага на семействата да намерят дом, до два от нашите патронажа във Великобритания: единият, подкрепящ хуманното отношение към животните и общността, а другият - мемориален фонд за любим приятел, който помага за образованието на децата и борбата с бедността в Уганда , почетохме тяхната работа от името на всички нас“.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.