Объркването станало заради грешка на агента на актрисата

Актрисата Таня Робъртс, позната с ролята си на момиче на Бонд в "Изглед към долината на смъртта", както и с изпълненията си в "Ангелите на Чарли" и в хитовия сериал "Шеметни години", е в критично състояние "между живота и смъртта" в болница в Лос Анджелис, съобщават световните агенции, позовавайки се на агента й.

Почина едно от момичетата на Бонд

Агентът на Робъртс, Майк Пинджъл, по-рано беше цитиран от редица медии, когато по погрешка обяви, че 65-годишната актриса е починала в неделя, след като по празниците е била хоспитализирана заради падане в дома си. Пинджъл твърди, че става въпрос за недоразумение, възникнало по време на телефонен разговор с партньора й, Ланс О'Брайън.

Легендарен часовник, носен от Шон Конъри в „Джеймс Бонд“, отива на търг (СНИМКА)

В понеделник Таня Робъртс все още е била в критично състояние в интензивното отделение на болницата "Сидърс-Синай" в Лос Анджелис, пояснява Майк Пинджъл, който очаква подробности за състоянието й.

Пуснаха клипа към песента за новия филм за Джеймс Бонд (СНИМКА+ВИДЕО)

Говорител на болницата е отказал да потвърди или отрече тази информация, позовавайки се на лекарска тайна. Редица медии изтеглиха съобщенията си за кончината на Таня Робъртс и оповестиха, че актрисата все още е жива.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
Източник: БТА