Целия разговор вижте във видеото

В предаването "Пулс" по NOVA News Цвета Гагарова ни среща с бившата художествена гимнастичка - единствената представителка на България в индивидуалната надпревара на Олимпиадата в Рио де Жанейро - Невяна Владинова. 

"Започвам деня с вода, лимон и краставица или лайм. Лимон задължително. Пия фреш, кафе и закусвам възможно по-късно, към 8:30 ч. Колкото по-рано закусвам, по-глдна съм през деня", разказва тя.

"Много обичам баници и мекици, но внимавам с тях. Храня се здравословно и отслабнах, гледам да не ям много тесто и захар, ако ям, е сутринта, за да може после да ги изгоря. Ядки и риба ям повече. Бадем и кашу са любимите ми ядки, кисело или прясно мляко и мед. Гледам да не гладувам, но и да не прекалявам. Ям по-често по по-малко. Не мога без месо, позволявам си и шоколад понякога" споделя тайните си Владинова.

„В играта”: За какво мечтае Невяна Владинова?

По думите ѝ консумира плодове повече на фреш, предпочита зеленчуци, много обича салати, домати, краставици, авокадо. От 40 минути до час дневно гледа да спортува. От време на време играе балет вкъщи.

Съветите ѝ са да се движим – крос в парка, 20-30 минути на ден не повече и не всеки ден, да наблягаме на естествените продукти, да пием много вода.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.