Сега е един успешен период от живота

В периода от 7 до 17 януари има отворен портал към невероятно успешен период, когато всичко може да се получи и ще се изпълняват всички позитивни желания, пише Edna.bg. В този интервал от време е особено важно да планирате финансови операции – те ще бъдат успешни и ще донесат големи ползи. Любовните отношения също е добре да се обмислят в този период – важни срещи, признания, извинения и помирения ще се подреждат като с магическа пръчка.

Зодиите, на които 2021 г. ще донесе истинско щастие (ГАЛЕРИЯ)

Не забравяйте обаче, че през този период Съдбата ще ви подложи на няколко изпитания. След като ги издържите, ще бъде възможно да преминете на ново, по-високо ниво в живота, да постигнете дългоочакван успех.

Разбира се, има и галеници на съдбата. Три знака на зодиака в този период ще постигнат особени успехи. В тези дни ще можете да откриете истината, ще можете да се сдобиете с много пари или взаимност в любовта, всички врати ще ви се отварят, а късметът непрекъснато ще ви се усмихва. Много е важно в тези дни да не стоите на едно място със скръстени ръце, да не чакате всичко да дойде наготово, защото така ще се сдобиете само с разочарования и неуспехи.

Трите знака с особени успехи:

Съдбата ще даде шанс на Раците да поправят грешките си от миналото и да започнат нов живот, изпълнен с емоции, които са им липсвали досега. Те ще могат да разберат защо се е случило едно или друго събитие, което ги е отклонило от истинския им път. А щом получите информацията, ще можете да коригирате всичко, при вас е възможно да се завърне стара любов, което ще донесе голяма радост и сбъдване на съкровена мечта. Съдбата ще ви даде шанс за любов и за голямото щастие, което заслужавате, но сте чакали толкова дълго.

Астролозите препоръчват на Везните да затегнат колана и да не харчат пари между 7 и 17 януари, в противен случай няма да ги имат през цялата година. Изпитанието на Съдбата, което трябва да преминете с успех, ще ви помогне да излезете от ситуацията, получила се през миналата година. Ако издържите изпитанието сега, след 17 януари ще получите възможност да спечелите приказно богатство. Как точно ще се случи това е твърде рано да знаете, но едно е важно - слушайте интуицията си и не вземайте прибързани решения.

В този период съдбата ще бъде най-благоприятна за Рибите. Тя ще им помогне да изпълнят най-тайното си желание. Тези дни животът ви ще стане внезапно по-добър, а вие ще ставате все по-успешни и по-щастливи, сякаш добър магьосник ви е омагьосал. Всъщност, вие вече сте преминали през всички изпитания на съдбата и сега тя само ще ви поднася щедри подаръци. След като разберете, че сте започнали да живеете по-добре, не се отпускайте и не очаквайте, че всичко ще се подреди без вашето участие, работете върху себе си и Фортуна ще ви помогне да постигнете невероятно щастие.

Още любопитни галерии:

Зодиите, за които 2021 година ще бъде незабравима (ГАЛЕРИЯ)

Кои са животните покровители на зодиакалните ни знаци (ГАЛЕРИЯ)

Как ни влияят скъпоценните камъни?

2021 г.: Хороскоп за всяка зодия

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.