Той ще бъде назначен утре

Вече може да се смята, че националният отбор на България има нов треньор. Селекционер на "трикольорите" ще бъде Ясен Петров. Той ще бъде назначен на работа още утре, пише gong.bg.  

По-късно днес Изпълкомът на БФС ще гласува неговата кандидатура. Ръководните фактори на централата обаче са се обединили около идеята Ясен Петров да застане начело на България. 

Националите се смъкнаха до 68-ото място в ранглистата на ФИФА

Вече е известен и екипът, с който Петров ще работи в националния отбор. Негов първи помощник ще бъде Костадин Видолов, а треньор на вратарите - Любомир Шейтанов.

България стартира световните квалификации в края на март, когато ни предстоят две тежки домакинства на Националния стадион "Васил Левски" - срещу Швейцария на 25 март и срещу Италия на 28 март. На 31 март пък нашите гостуват в Белфаст на Северна Ирландия.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.