27-мата им годишна церемония ще се състои на 4 април

Американската Гилдия на актьорите пренасрочи връчването на годишните си отличия заради церемонията за наградите "Грами", предаде Асошиейтед прес.

От професионалната организация съобщиха, че 27-мата им годишна наградна церемония ще се състои на 4 април, вместо на 14 март, когато ще бъдат раздадени водещите музикални отличия "Грами".

Актьорската гилдия първоначално възнамеряваше да раздаде призовете си на 24 януари, но промени плановете си заради коронавирусната пандемия.

В началото на месеца Националната звукозаписна академия, която присъжда наградите "Грами", оповести, че е решила да пренасочи церемонията за връчването им от 31 януари за 14 март.

Приходите от холивудските филми са се сринали с 80% през 2020 г. (ВИДЕО)

Решението на звукозаписната академия предизвика недоволството на Гилдията на актьорите, която оповести още през юли миналата година, че възнамерява да раздаде отличията си на 14 март, за да могат други професионални организации да съгласуват плановете за наградните си шоута.

Новата дата за наградната церемония на актьорската гилдия няма да повлияе върху обявяването на номинациите за наградите й, които ще станат известни на 4 февруари.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7

 
Източник: БТА